De advocaten

ONS TEAM

Advocatenkantoor El Makhtari is een jong en fris kantoor.

elmakhtari advocatuur rotterdam

Faiza El Makhtari info@elmakhtari.nl
advocaat nodig rotterdamse mentaliteit

YOUSSRA AOULAD SAID info@elmakhtari.nl
Faiza El Makhtari

Faiza El Makhtari is een geboren en getogen Rotterdamse advocate met Marokkaanse roots. Sinds september 2006 is zij werkzaam als advocaat. Na zes jaar met veel plezier in dienst te hebben gewerkt, heeft zij in september 2012 besloten om als jonge, ambitieuze advocate voor zichzelf te beginnen.

El Makhtari is gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht, strafrecht, jeugdrecht en bestuursrecht. Door haar strijdlustige en rechtstreekse aanpak krijgt zij veel voor elkaar.

Zij spreekt en verstaat de Engelse en Berberse (Marokkaanse) taal vloeiend en de Arabische taal redelijk.

Youssra Aoulad Said

Youssra is een juridische medewerkster op het kantoor. Weliswaar geen Rotterdamse maar de Rotterdamse mentaliteit is zeer zeker aanwezig. Youssra heeft geruime tijd op verschillende afdelingen te gemeente Vlaardingen gewerkt waardoor zij veel ervaring heeft op het gebied van bestuursrecht. In 2017 heeft Youssra de keuze gemaakt om over te stappen naar de advocatuur en is zij in augustus 2017 begonnen bij advocatenkantoor El Makhtari.

Bij Youssra kunt u terecht voor al uw algemene vragen. In haar functie verricht zij zowel secretariële alsook juridische werkzaamheden. In haar hoedanigheid als juridische medewerkster neemt zij diverse coördinerende taken uit handen van de advocate. Youssra heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zij is zeer betrokken bij het kantoor en bij de zaken van de advocate waarvoor zij werkt. Service en punctualiteit kenmerkt haar manier van werken.

Zij spreekt en verstaat de Marokkaanse taal (Berbers).

WIJ HELPEN U GRAAG MET HET WINNEN VAN UW ZAAK

NEEM DIRECT CONTACT OP