KOSTEN

Veel mensen zijn bang voor de advocaatkosten, maar dit is nergens voor nodig.

Wij kijken eerst of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. De eigen bijdrage die u dan verschuldigd bent, kunt u vergoed krijgen middels een aanvraag bijzondere bijstand in uw gemeente. Indien u dat wenst, helpen wij u graag met de aanvraag hiervoor. Advocatenkantoor El Makhtari wil u natuurlijk niet (nog meer) in financiële problemen brengen.

Als u niet in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, dan maken wij meteen een prijsafspraak, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Dit zullen echter geen extreem hoge bedragen zijn waar u bang voor hoeft te zijn. Advocatenkantoor El Makhtari bekijkt uw financiële situatie en zal daar rekening mee houden bij het bepalen van een prijsafspraak.

Advocatenkantoor El Makhtari doet bovendien niet moeilijk als u een betalingsregeling wilt treffen. Het gaat er immers om dat uw rechtsprobleem zo snel en goed mogelijk wordt opgelost. Advocatenkantoor El Makhtari helpt u daar graag bij!

DIRECT HULP?
Neem vrijblijvend contact op!
JA, ik wil hulp
ZIT U MET VRAGEN?

Wij helpen u graag verduidelijking te krijgen over uw situatie. U bent welkom om bij ons vrijblijvend op gesprek te komen.
Hier zijn geen kosten aan verbonden.

CONTACT